Dette er jo ikke tænkt som en Web 2.0-i-undervisningen-blog, men ikke desto mindre er der supermange relevante værktøjer derude som kan inddrages på forskellig måde i undervisningen. De næste par indlæg vil derfor være komme med nogle links som kan have interesse.

A:
www.animoto.com – her kan du lave dine egne video slide shows baseret på billeder.
www.audioboom.com kan du bruge til at optage podcasts (max 3 minutter i gratisversionen). Det er meget let at oprette sig som bruger til programmet og komme igang. Og du kan også finde andre podcasts fra hele verden ved hjælp af et fint lille ‘boo-map’.

B:
http://www.bighugelabs.com/ – brug sitet her til at lave slide shows med billeder overalt fra nettet.
http://www.biguniverse.com/ – her kan du læse bøger online og lave dine egne bøger.
http://www.bitstrips.com/ – sitet kan bruges til at lave jeres egne tegneserier. Jeg samler for tiden på disse sites fordi jeg har planer om at starte det nye skoleår med et forløb om ‘graphic novels and comics’, men meget mere om det senere.
www.bubbl.us – et mindmappingprogram
C:
http://www.comicmaster.org.uk/ – endnu et site til at lave tegneserier med.
http://www.clueapp.com/ – denne side kan bruges til at teste hvor meget man husker af en hjemmeside. Har du givet en hjemmeside for som lektie, kan du altså teste det læste ved hjælp af sitet her, men mindre diktatorisk kan sitet selvfølgelig bruges i forbindelse med medieanalyse/et medieforløb hvor I netop har fokus på online-analyser.

EP