Det er frygtelig længe siden jeg sidst har givet lyd fra mig herinde, men både tiden og energien mangler, og mit fokus ligger et helt andet sted. Jeg har dog kunnet følge lige præcis nok med til at se at der er dukket et par rigtig interessante blogs og fora op for undervisere. Det er skønt at videndeling og erfaringsudveksling har fået så meget liv på de sociale medier. Og hvorfor skulle det ikke også det? Helt ærligt, er der en bedre eller lettere måde at dele tips og tricks med hinanden?

Tjek disse nye steder ud:
Frau Czepluch – endnu en af mine dygtige kolleger blogger om sine fag og erfaringer som gymnasielærer. 
Og så håber jeg at jeg snart er tilbage igen lidt mere regelmæssigt. Indtil da kan I måske gå lidt på opdagelse i nogle af de tidligere indlæg. Og kom ENDELIG gerne med ideer til nye.
EP