Det giver i år ikke meget mening for mit vedkommende at lave årets-bedste-lister fra bloggen grundet de noget sporadiske indlæg det er blevet til siden april. En egentlig julekalender med et indlæg hver eneste dag – må jeg nok se i øjnene – er heller ikke et realistisk bud på at skabe en særlig decemberstemning herinde. I stedet har jeg valgt at lægge 4 små adventsgaver ud, som du forhåbentlig kan bruge til noget. Denne første søndag i advent får du en IT-julekalender.

Sidste år producerede min kollega Sidsel og jeg – i vores egenskab af IT-pædagogiske vejledere – en julekalender til vores kolleger. Bag hver låge fandt man et lille værktøj med et par nyttige tips og tricks til inspiration, og det hele blev foreviget i dette website, som kollegerne kunne vende tilbage til længe efter december var forbi. Her, denne første søndag i advent, får du som læser af denne blog nu mulighed for at få fingre i julekalenderen. Så værsgo.
EP