Jeg indrømmer at det ikke er så meget nyt jeg finder på mere med SMARTboardet. Jeg bruger det faktisk mest efterhånden som tavle samlet med de relevante links, opstillede skemaer, arbejdsspørgsmål osv. som vi skal arbejde med i løbet af timen. Grunden er at jeg i langt højere grad bruger de nemme små web 2.0-værktøjer til at skabe interaktivitet med tavlen hvor alle elever kan være med samtidig. Men der er nu alligevel et par gode SMARTBoardtavler jeg gerne vil have med i en hitliste over de tavler jeg stadig vender tilbage til og lader eleverne røre ved.

  1. Repetitionsspil
  2. Digtlæsning på SMARTBoardet
  3. Sorteringsøvelse til tekstlæsning
  4. Glosetræningsspil
  5. Et par af de hurtigere små interaktive øvelser fra Lesson Activity Toolkit, som eleverne altid synes er sjove i en stationstræningssession.

 

EP