Jeg har samlet stemmer fra mit lærernetværk til en lille julekalender. Kolleger fra rundt omkring har delt en undervisningssekvens, som de holder særligt af, med mig. Dette kan være en øvelse, et spil, et bestemt emne, en tekst eller noget andet, som disse gymnasielærere synes altid fungerer godt for dem.

Så denne julekalender vil være en mangfoldighed af stemmer og fag. God fornøjelse med at læse med i december.
Markedsplads eller quiz og byt fra CL. Den kan bruges til både grammatik, tekstarbejde og begrebstræning. Eleverne har hver en lap papir med et spørgsmål på (forskellige spørgsmål på hvert papir), finder sammen i par og stiller hinanden deres spørgsmål – og besvarer disse. Når dette er gjort, bytter man spørgsmål, finder en ny partner, stiller det nye spørgsmål og får svar. Gentag en masse gange.

– Signe, eng/rel

EP