Jeg har samlet stemmer fra mit lærernetværk til en lille julekalender. Kolleger fra rundt omkring har delt en undervisningssekvens, som de holder særligt af, med mig. Dette kan være en øvelse, et spil, et bestemt emne, en tekst eller noget andet, som disse gymnasielærere synes altid fungerer godt for dem.

Så denne julekalender vil være en mangfoldighed af stemmer og fag. God fornøjelse med at læse med i december.

I billedkunst introduceres eleverne til forskellige måder at gengive på. Når vi kommer til gengivelsestrategien følelse, skal eleverne medbringe headsets og et stykke musik, de holder meget af. Nu skal eleverne lave et musikmaleri: Lyt til musikken, sans farver og former – og på 30 minutter laver de de mest vidunderlige billeder – OG så er der ro imens :-).

– Bodil – billedkunst

EP