spørgsmål til skolestartCraig Kemp er en flittig Twitter-bruger og en blogger, som jeg meget ofte finder inspiration hos i de mange links og blogindlæg han deler. I dag har han også arrangeret en global Twitter ed-chat for undervisere hvor nedenstående spørgsmål diskuteres på Twitter. Diskussionen starter ved midnat, dansk tid, og kan følges på hashtagget #whatisschool på Twitter. Men skulle man gå glip af den direkte diskussion, kan man jo altid klikke sig ind på hashtagget og læse med i morgen.

Selvom man ikke gider at deltage i diskussionen eller se hvordan andre har besvaret spørgsmålene, så er spørgsmålene alligevel interessante at gøre sig nogle overvejelser omkring når man nu står klar til at starte arbejdet op igen om et par dage.

Fra: Craig Kemp

Questions #whatisschool, July 30, 2015 7PM EDT 

1) How do you get re-motivated to start the school year? What excites you about being back?

2) What message/activity do you love to share with students on the first day? How can you improve it?

3) If you could do, say or change one thing that would create immediate rapport with your students, what would it be?

4) How do you gain immediate rapport with parents, what can you gain by welcoming them in the classroom?

5) What can you change to improve learning opportunities, can modern pedagogy and technology help?

6) What are you going to do different to make this the most amazing year ever?