julekalender 15Så blev det december og julekalendertid. Sidste år handlede min julekalender om gode undervisningsideer doneret af kolleger, men så foreslog min kollega, Kristian, mig at lave en julekalender om de værste undervisningsoplevelser. Og det vil jeg så gøre. Jeg har samlet tåkrummende, frustrerende og meget morsomme anekdoter fra mit netværk, og hver arbejdsdag indtil skolerne holder ferie, vil jeg poste en.

Rigtig god fornøjelse og læselyst i december.

Jeg vil fortælle anekdoten fra min allerførste lektion som pædagogikumskandidat. Jeg skulle bruge lærredet (ja det var før projektoren og whiteboardet var opfundet). Da jeg ikke er for høj fra naturens side, hoppede jeg op for at hive fat i den snor, der hang ned fra lærredet med det uheldige resultat, at lærredet blev trukket ud af dets hængsel og faldt ned i hovedet på mig. Prøv at opbygge lærerautoritet efter den begyndelse!

– Christian