Så blev det december og julekalendertid. Sidste år handlede min julekalender om gode undervisningsideer doneret af kolleger, men så foreslog min kollega, Kristian, mig at lave en julekalender om de værste undervisningsoplevelser. Og det vil jeg så gøre. Jeg har samlet tåkrummende, frustrerende og meget morsomme anekdoter fra mit netværk, og hver arbejdsdag indtil skolerne holder ferie, vil jeg poste en.

Rigtig god fornøjelse og læselyst i december.

Jeg underviste i cirka en halv time med min kjole sat fast i mine strømpebukser – med frit udsyn til rumpen. Først da der var pararbejde, og jeg gik rundt og hjalp, forbarmede en elev sig over mig og påpegede diskret hvordan min kjole sad. Da jeg herefter måtte fastslå for hele klassen at de meget gerne må påpege lignende situationer for mig lidt hurtigere en anden gang, var deres undskyldning at de ikke vidste om det var med vilje.

-Charlotte