juledåserSå blev det december og julekalendertid. Sidste år handlede min julekalender om gode undervisningsideer doneret af kolleger, men så foreslog min kollega, Kristian, mig at lave en julekalender om de værste undervisningsoplevelser. Og det vil jeg så gøre. Jeg har samlet tåkrummende, frustrerende og meget morsomme anekdoter fra mit netværk, og hver arbejdsdag indtil skolerne holder ferie, vil jeg poste en.

Rigtig god fornøjelse og læselyst i december.

Og så var der modulet, hvor jeg blev helt ond indeni af raseri. Eleverne skulle for første gang stifte bekendtskab med TodaysMeet, hvor de jo kan skrive anonymt. Og den anonymitet kunne eleverne slet ikke styre. Vi havde samtidig besøg af brobyggere, der sad og så på. Første begyndte eleverne at skrive sjofle bemærkninger om mig – det kom jeg nok over. Men da de – på trods af venlig henstillinger om ordentlig opførsel – også begyndte at skrive om brobyggerne og give dem karakterer, måtte jeg i al hast lukke ned for programmet og gennemgå lektien på tavlen i stedet. Jeg var rasende og i næste modul var “Skældud” skrevet på som et punkt på dagsordenen.

– Marianne