underbukserSå blev det december og julekalendertid. Sidste år handlede min julekalender om gode undervisningsideer doneret af kolleger, men så foreslog min kollega, Kristian, mig at lave en julekalender om de værste undervisningsoplevelser. Og det vil jeg så gøre. Jeg har samlet tåkrummende, frustrerende og meget morsomme anekdoter fra mit netværk, og hver arbejdsdag indtil skolerne holder ferie, vil jeg poste en.

Rigtig god fornøjelse og læselyst i december.

Martins engelsklærer var dybt forundret over, hvordan han – og andre hip-hoppere – kunne holde bukserne oppe og spurgte ham en dag på skolens trappe om hvad der egentlig ville ske hvis, hvis man trak i hans bukser. Friskt lød det fra Martin “Du kan da bare prøve”, hvilket lærerinden gjorde … og ned røg bukserne til begges meget store forlegenhed. Heldigvis havde han nogle meget flotte og anstændige Tommy Pillfinger (… eller hvad de nu hedder … ) på, så det endte OK.

-Eva H.