Mangler du en hyggelig øvelse til det sidste modul inden læseferien? Og kunne kreativ skrivning måske være noget for dine elever? Så er siden Writing Exercises helt sikkert et besøg værd. Jeg er selv ret fascineret af ’plot generator’ og ’setting generator’ som, som navnene antyder, spytter forskellige elementer af hhv. plot og setting ud, som eleverne kan sættes til at skrive. Og er man dansklærer eller underviser i et andet sprog, kan flere af øvelserne sagtens bare oversættes.

Men der er så mange andre indgange til kreative skriveøvelser derinde, ligesom der er en rhyming dictionary, hvis eleverne skal skrive rim-digte.

Jeg vil gerne selv bruge sitet i forbindelse med fx undervisning i setting, hvor eleverne så selv kan prøve at skrive en bestemt atmosfære frem.

Hvis du kender sitet og måske har brugt det eller bare går derind nu og kigger dig lidt omkring, er jeg meget interesseret i at høre hvordan du selv har brugt sitet, eller hvordan du forestiller dig du vil bruge det.

Tusind tak til Sofie Dahl Nordlund for at gøre mig opmærksom på stedet.