Et af de evigt tilbagevendende problemer er differentieret grammatikundervisning. Der synes altid at være en enorm niveauforskel mellem elevernes kunnen på dette punkt, og det kan altså være en udfordring at understøtte eller udfordre nogen uden at overse andre. Så jeg har nu prøvet at lave et lille niveauinddelt grammatikforløb, som løber af stablen i næste uge. Her er det kun de to første moduler der er opdelt, men flere kunne måske komme til.
De SMARTBoard-filer jeg har brugt, er ikke tilgængelige fra bloggen, men er du interesseret i dem, så smid mig en kommentar eller en mail, og så sender jeg dig gerne de ønskede filer.

Jeg har som sagt inddelt eleverne efter niveau – eller rettere de har selv inddelt sig ved at afgive en stemme i en Doodle-aftemning inden. Her har de altså valgt sig ind på det grammatiske niveau de kunne tænke sig at arbejde med.

Forløbsbeskrivelsen finder du under materialer eller lige her.

EP