Terminsprøver, kurser, påskeferie… Der er meget at jonglere med i disse dage, og det har vist resulteret i en vis stilstand den sidste uges tid. Så i dag skyder jeg med spredehagl i linkjunglen. Og så er du velkommen til at komme med lidt indspark hvis jeg altså må tyvstjæle ideerne. Husk også at kaste et blik på diverse kommentarer der allerede er sendt ind til bloggen, for her ligger altså også nogle guldkorn gemt.

I dag bliver det således mest en ‘skraldetømningsdag’ hvor du nu får mulighed for at se nogle af de links jeg er faldet over, men ikke rigtig har kunnet sætte i system, så here goes:

Quizicon kan du lave en lille quiz med de 100 mest almindelige ord på engelsk. Brug evt. denne i forbindelse med et sproghistorisk forløb i din engelskundervisning.

Soundboard er et site der er virkelig rigt på relevant indhold. Her kan du finde små lydbidder fra taler, interviews, tv-udsendelser, podcasts, ja, alt hvad du lige står og mangler af ting sagt af kendte og ukendte. Sitet er ikke begrænset til engelsksprogede lydklip, så der skulle være mulighed for – for andre end engelsklærere – at finde relevante materialer her.

Og endelig er der read-the-words hvor man kan få læst digital tekst højt. Altid godt at have et sådant site ved hånden.

EP