N:
http://www.nonfictionvideos.com/ er et site der tilbyder masser af dokumentarfilm inden for en bred vifte af emner. Jeg skal helt sikkert kigge nærmere på sitet når jeg skal undervise i historie og samfundsforhold i forskellige dele af den angelsaksiske verden.

O:
http://www.ourstory.com/ er et super værktøj til at lave din egen tidslinje med video, tekst og billeder. Brug det til dansk-historisk oversigtsforløb (få eleverne til at lave hver deres), eller føj langsomt til en fælles tidslinje efterhånden som I arbejder jer igennem litteraturhistorien.

http://ozgekaraoglu.edublogs.org// bliver jeg virkelig nødt til at dvæle lidt ved. …………… FANTASTISK BLOG med masser af web 2.0 ideer. Og ja, det er herfra jeg har hentet stort set alle ideerne til denne serie af web 2.0-værktøjer.

P:
http://www.protagonize.com/ Endnu et kollaborativt storytelling projekt. Giver mulighed for sammen at skrive en tekst og løbende kommentere andre bidrag.

www.prezi.com Et præsentationsværktøj som er noget mere dynamisk end PowerPoint.
Q:
Quizmaker finder du på http://www.attotron.com/pub/Quizmake.htm . Sitet giver dig mulighed for at lave dine egne multiple choice quizzer.

R:
Roxio findes på http://www.photoshow.com/home/start og giver dig mulighed for at lave din egen historie med billeder.

EP