S:
Self-destructable text notes kan du finde på  http://linkstore.ru/sn/. Som navnet siger, er dette en mulighed for at sende beskeder som destruerer sig selv efter et bestemt tidsrum.

Searchteam giver mulighed for at lave kollaborative søgninger og sammen skaffe de bedste links, de bedste sites og altså de bedste informationer. Dette må være ualmindelig brugbart i forbindelse med informationssøgning til diverse gruppeprojekter. Du kan se et par eksempler på hvad sitet kan her:

www.screenomatic.com er et skærmoptagningsprogram der giver mulighed for direkte upload til Youtube. Og det er gratis.

www.soundcloud.com er endnu et podcastingprogram, som er let at blive oprettet som bruger i og her flere muligheder end ww.audioboom.com.

T:
Text layout er et site der kan sætte din tekst ind i et mere visuelt alternativt layout. Brug sitet når du underviser i konkretpoesi.

U:
http://www.udemy.com/ – her kan du samle materialer til ’webinars’ eller virtuelle timer. På den måde har dine elever de virtuelle materialer til et bestemt fag samlet.

Urban Dictionary er en mulighed for at prøve nye ord i sproget af. Giv eleverne dagens nye ord, bed dem skrive forklaringer ned for hvad de tror ordet betyder. Og se så hvad det egentlig betyder.

V:
Voki giver eleverne mulighed for at skabe en avatar som kan besvare spørgsmål eller holde præsentationer for dem enten ved hjælp af text-to-speech eller ved hjælp af elevernes egne lydoptagelser.

Voicethread – se selv i denne video hvad voicethread er og kan.

Vocaroo er et lille podcasting-program, som giver dig mulighed for at sende ‘voice-emails’.

Y:
Youpublisher Hvorfor vente på Ibogen? Lav din egen online-antologi til eleverne. Lav dine egne undervisningsbøger. Og få dem ovenikøbet til at se lækre ud!

 

EP