Det er jo lige her og nu det sker. Occupy-bevægelserne. Og hvis du skal i gang med et tværfagligt forløb og ikke ved hvad emnet skal være, så kunne du måske lokke en samfundsfagslærer med på dette emne. Eller hvis du bare står med et par moduler du ikke ved hvad du skal gøre med, så spring ud i det. Diskuter demokratiet!

Uden at have prøvet noget af det af, har jeg er samlet et par links med ideer som måske kan prøves af i et forløb om Occupy-bevægelserne.
The Learning Network New York Times har deciderede undervisningsplaner klar.

Free English Lessons Online finder du en lille video med tilhørende små spørgsmål, som måske kan bruges som en kort introduktion.

Facebookgruppen om Occupy Wall Street finder du relevante videoklip, lydoptagelser og andet du kan bruge i undervisningen.

ESL Library kan du finde denne podcast om Occupy Wallstreet-bevægelsen, som kan give dine elever den mest nødvendige baggrundsinformation.

Audioboom kan du søge på tags som ’Occupy’ og finde lydfiler fra forskellige Occupy-begivenheder rundt om i verden. Her er én fra Occupy Wall Street.
Jeg har ikke været i stand til at finde en færdig tidslinje over Occupy-bevægelsen, så måske kan du sætte eleverne til at lave research på historikken og udfylde en tidslinje på tiki-toki

Du kan også bede eleverne samle de bedste materialer (avisartikler, Youtube-videoer og andet) i PDF-filer, som I gemmer i Youblisher og diskuterer ud fra.

EP