Savner du indimellem nogle alternativer til PowerPoint enten fordi du synes PowerPoint er for lineært, eller fordi du savner mere kollaborative muligheder i det at skabe præsentationer? Her kommer et forslag til 3 andre præsentationsprogrammer som kan fungere som et alternativ. De har hver deres fordele og ulemper, men du kan jo selv prøve dem af.

Prezi har en glidende, næsten 3-D effekt og gør det muligt at zoome ind på elementer der er særligt centrale, og du har mulighed for at indlejre youtube-videoer.

Slide Rocket har også lækkert design og giver mulighed for kollaborativt at skabe præsentationer.

Google Presentations har den fordel at du har adgang til at lave disse ved at logge ind med din Google konto, og også her er det muligt at dele og samarbejde om at lave præsentationer. Du kan se Google Presentations i brug her hvor Jane Hart præsenterer Top 100 Tools For Learning.

EP