Vote

© Alan Cleaver

Vi havde forleden besøg af PSFYN på Midtfyns Gymnasium, som gav os en optræden og indføring i forskellige Poetry Slam-genrer. Og det var helt forrygende. Jeg blev i den forbindelse også opmærksom på deres hjemmeside hvor der findes masser af videoer fra de forskellige optrædener i PSFYN, ligesom du her også kan finde reglerne for poetry slam konkurrencerne, der kører i hele landet. Tekster kan du også finde her og en ordmaskine der spytter computergenereret lyrik ud.
Jeg har tidligere blogget om at bruge poetry slam-genren i undervisningen, men egentlig vil jeg gerne arbejde med et helt forløb om denne genre og måske i den forbindelse også inddrage noget om rap-genren da de to genrer har nogle centrale berøringsflader. Hvis du har erfaringer, må du endelig smide en kommentar. Du kan læse mere om hip-hop og rap i undervisningen på Sune Weiles blog her.

EP