I dag (og næste indlæg) er det den store forårsrengøring. Det betyder at der her kommer links og strøtanker som har ligget i min idebunke i noget tid uden at komme videre. Der er altså ikke nogen rød tråd mellem de forskellige ideer, men nu skulle de altså ud af klappen, så take ’em or leave ’em.

Allerførst lidt inspiration til hvad lærere egentlig kan og gør:

Lidt mere til kreativ skrivning:

Her er endnu et lille link til at sætte spark i den kreative skrivning. På Lightning Bug er der inspiration at hente fra A til Z i den kreative skriveproces, og der er også undervisningsressourcer at hente. Sitet har et rigtig fint, indbydende og overskueligt layout, så det er bare med at komme i gang.

Pinterest

For nogle uger siden bloggede jeg om curator-sitet Pinterest, og her er et link til 16 måder som undervisere bruger Pinterest på.

Wordcloud

Og her er 10 forslag til måder at bruge wordclouds på i undervisningen

Saving and sharing lessons – animated on TED ED

Og så er der er nyt tiltag fra TED ED (altså, dem der står bag TED Talks). Det handler om at gemme og dele gode undervisningssekvenser online. Se selv her.

EP