Jeg fortsætter rengøringen fra sidst med lidt flere links og ideer fra skrivebordsskuffen.

Occupy Language

I forbindelse med mit fokus på Occupy Wall Street i  undervisningen sidst på efteråret og i starten af dette år faldt jeg over denne lille artikel, som jeg dog aldrig fik indarbejdet, men alligevel blev inspireret af: What if we occupied language

Hva’ med iPads?

Har nu endelig også fået en iPad, som jeg er rigtig glad for, og efterhånden har jeg også fået skrabet et par links sammen om iPads i undervisningen, som jeg dog ikke rigtig har fået tænkt nærmere igennem, men her kommer de.
103 interesting ways to use Ipad in the classroom
En Pinterest om iPad-timer

Lav spil

Adventure Maker kan du selv relativt let (ser det i hvert fald ud til) lave nogle forskellige interaktive – ja – adventurespil, hvor du definerer nogle hotspots og handlinger på billeder. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg ville bruge dette i undervisningen endnu, men et eller andet må man da kunne finde på, hvis man altså synes at tiden det tager at sætte sig ind i programmet og faktisk skabe et læringsspil, står mål med læringspotentialet i det.

Lær det hele på 5 minutter

Learn it in 5 kan du lære om en masse forskellige web 2.0 ressourcer på mindre end 5 minutter. Søg i det store bibliotek på den ressource du gerne vil lære om, og så får du en instruktionsvideo, der forklarer dig hvad programmet kan, og hvordan det fungerer.

Noget om grammatik

Alex Case har på TEFLtastic with Alex Case samlet en hel del artikler og ideer til det at undervise i grammatik. Især synes jeg de 15 error correction games er værd at kigge på, og her er helt sikkert nogle ideer der kan bruges til at træne fejlsætninger.

EP