Hvis du underviser på en ungdomsuddannelse, har du måske set et opslag for Basidia hænge på lærerværelset. Basidia skal være en online videnportal med instruktionsvideoer, artikler og andet der kan understøtte egen læring og undervisning af andre. Websitet Basidia løber først af stablen i september 2012, og inden da skal der selvfølgelig opbygges en materialebank, så Basidia opfordrer interesserede i at tage kontakt til dem, så man kan hjælpe med f.eks. at lave instruktionsvideoer. Visionen er desuden at materialerne skal være ganske gratis at benytte. Det tyder altså på at blive en ganske stor konkurrent til lignende kommercielle sites (som f.eks. Restudy). Derudover kan det nævnes at Basidia har indgået et samarbejde med Kahn Academy og fået lov til at oversætte videoer herfra til dansk. Det lyder alt i alt som et rigtig spændende projekt, og det er bestemt et par klik værd at gå ind på sitet, se hvad visionen ellers lyder på og måske endda tilbyde sin hjælp i opbygningen af sitet.
EP