Endelig er den her: Muligheden for selv at designe sorteringsøvelser i SMARTBoardet og stadig få Boardet til at ’rette’ øvelsen. Det er en funktion jeg længe har savnet, for selvom Lesson Activity Toolkit havde skabeloner til sorteringsøvelser (som f.eks. Category Sort), så var det jo begrænset hvor mange ord eller kategorier der kunne sorteres imellem. Men altså, nu er muligheden der for helt selv at bestemme både layout og mængden af indhold i sorteringsøvelser. Du kan læse en grundig vejledning til hvordan du laver disse sorteringsøvelser på bloggen SMARTBOARDSKOLEN, som giver dig masser af andre tips og tricks til at bruge SMARTBoardet, og som derudover også giver en grundig indføring i den nye opdatering til Notebook – nemlig version 11 (og det er denne version du skal have for at kunne lave de nye sorteringsøvelser).

EP