Merry ChristmasDette bliver årets sidste indlæg, og hvis nogen har tænkt at bloggen det sidste semester har fået en noget stedmoderlig behandling, har det nok ikke været helt løgn. Det har været et ualmindeligt hektisk semester med barn, bryllup og bogskrivning, men nu glæder jeg mig til første semester i 2014 hvor jeg kan se frem til:

– at starte året med et Yahya Hassan-forløb. Jeg vil prøve at sætte forløbet i perspektiv til andre danske ’vrede unge mænd’-digtere, og så prøver jeg at få eleverne til at indlede hele forløbet med selv at medbringe artikler, digtoplæsninger, kronikker, interviews eller en anden tekst de er stødt på, som omhandler Yahya Hassan. Det er altså deres mediemøde med digteren der skal lægge grund til forløbet. Når det er forberedt, deler jeg selvfølgelig på bloggen her. Det skal munde ud i en skriftlig aflevering hvor eleverne selv må vælge genre (litterær analyse, kronik eller essay), og hvor de netop trænes i inddragelse af nettet til eksamen.

– at prøve en ny opvarmningsøvelse af i engelskundervisningen. Den hedder Peanut Gallery og er et lille program som konverterer tale til tekst over sort-hvid-film. Det skal dog siges at genkendelsesmekanismen ikke er ret stærk – men måske var det bare min mikrofon… Du kan i hvert fald prøve at se mit resultat her eller undersøge programmet selv her.

– at skulle på et hav af konferencer og kurser, blandt andet CEFUs konference om Unges Motivation i Forandring, Læring i Konkurrencestaten på Aarhus Universitet, SETT-konferencen i Stockholm og en masse andet.

– at udkomme med min Canada-bog sidst på semestret.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle læsere, og jeg håber I stadig vil følge bloggen i det nye år.

EP