Så er min sommerferie også for alvor skudt i gang. Den starter i dag efter et oplæg på Vordingborg Gymnasium i går om de 7 nemmeste og hurtigste Web 2.0-værktøjer; de værktøjer jeg vil vove at påstå at alle kan bruge, også selvom de måske ikke besidder de største IT-kompetencer. Og det fine ved disse 7 programmer er at de (bortset fra Screencast-o-matic og Audioboom, som også er de mest komplicerede) ikke kræver noget log-in eller nogen form for brugeroprettelse af eleverne. Og det kan jeg lide. Det nemme og det effektive.

Flere af programmerne er gode til at få den lille skriftlighed ind i den daglige undervisning, programmerne er gode til at lade alle komme til orde, og så er de driftssikre!

Du kan se min præsentation fra i går her.

Og med de ord holder bloggen nu sommerferie helt midt-august. Rigtig god sommer derude!
EP