Jeg ser 2.a. igen efter ferien til et års engelsk mere, men vi skal alligevel sige ordentligt farvel til hinanden, inden de går på læseferie.

Eleverne trænger til at mærke klassefællesskabet, så de skal skrive ’god sommer’-breve til hinanden. De får en skabelon af mig, hvor der står, at de blandt andet skal færdiggøre sætningerne ’Thank you for….’ og  ’I like having you as my classmate because…’.

Alle trækker et navn fra klassen, som de skal skrive til. Vi slutter timen af med, at alle læser deres brev højt på klassen. Og så giver de også hinanden deres breve, så man kan få de søde ord med hjem. Håbet er, at vi kan smile lidt og gå glade fra hinanden efter den time – med lysten til at vende tilbage igen efter sommerferien. (Tak for ideen, Marianne).

Sådan bliver det også fra bloggen her. Jeg går på blog-ferie nu, glad og med et smil, med lysten til at vende tilbage efter ferien. Bis dann!