Som lovet kommer der her et forslag til et Trivial Pursuit-spil med engelsk grammatik. Jeg har lavet 6 kategorier med 20 spørgsmål i hver kategori. Hvis det ikke er nok, kan I enten starte forfra med spørgmålene (repetition er al lærdoms moder). Men du skal også være MERE end velkommen til at redigere i spørgsmålene og tilføje nye spørgsmål i Google Docs, som jeg så måske kan få del i.
Jeg går ud fra alle kender spillet. Tag en helt almindelig spilleplade med til timen – eller måske endda flere så hele klassen kan være i gang (du kan jo printe et sæt spørgsmål ud til hver spilleplade) – og læg spørgsmålene i 6 kuverter (mal spørgsmålsfarver på kuverterne så de passer til spillepladen). Jeg spiller med hold af 2 elever og 3 hold pr. plade, men det kan du jo gøre som du vil. Du kunne måske også finde et billede af en spilleplade i Google og lægge billedet i en SMARTBoard-fil med en virtuel terning og nogle små firkanter som spillebrikker hvis du ikke har det fysiske spil ved hånden.
Spørgsmålene findes her eller under materialer.

EP