Jeg ved da ikke hvordan Padlet har kunnet undslippe min opmærksomhed så længe, men nu har jeg opdaget dette fine lille program, og det skal jeg helt sikkert til at bruge.

padlet

Jeg har allerede forberedt min første ’væg’ som jeg skal bruge til en introduktion til American Postmodernism. Her får eleverne udleveret dette ark om Themes and Techniques of Postmodernism, og disse 7 themes and techniques skal så matches til videoklip og billeder som de finder på væggen i Padlet. Gå bare ind og se min væg her, men du må gerne lade være med at rode med den – jeg har planer om at bruge den snarest til min egen undervisning.
Padlet er altså et superlet værktøj til at samle lydfiler, youtubeklip, kommentarer, billeder osv., og jeg forestiller mig at eleverne selv skal i gang med at lave vægge omkring forskellige emner. Det fine er jo netop at de også bare kan skrive kommentarer til andre posts.
Hvis du ser et perspektiv i dette og måske brænder inde med et forslag til et forløb med Padlet, så skriv lige en kommentar.
Via Nik Peachey’s Learning Technology Blog kan du finde en vejledning til hvordan du bruger Padlet (som dengang hed Wallwisher), men det er altså meget nemt: Opret dig som bruger (eller log ind med din Google-konto), dobbeltklik et tilfældigt sted på din væg, og lav din første post.

EP