Sig nærmer tiden hvor vi skal på sommerferie (langsomt, men sikkert!). Har du et par moduler tilovers i dine engelskklasser (eller i andre fremmedsprogsklasser), kan du jo få dem til at planlægge en lille lækker ferie for dig.
De skal planlægge en ferie i et engelsksproget land (eller et land der passer til dit fremmedsprog), og de skal finde flyrejse, hotel, rejseplan m. tilhørende sightseeing osv. Penge er der nok af, så det er bare at slippe fantasien løs. Det betyder selvfølgelig at eleverne skal researche hvad der er et se i det pågældende land, og reseache hvordan du kommer fra et sted til et andet. Du kan jo også bede dem finde et tema for rejsen hvis du synes det er passende (luksusferie, storbyferie, overlevelsestur, you name it).
I kan så slutte af med at eleverne præsenterer ferien i sin fulde udstrækning for dig og resten af klassen, som så kan stemme om hvilken ferie de synes du skal på.
Udvid øvelsen ved at eleverne også skriftligt skal give dig en kommenteret rejseplan.

EP