Et af mine nyt(skole)årsforsætter er at bruge mere tid på små skriveøvelser i klassen som kan sætte fokus på refleksion, tage brodden af skriveblokader (fordi lidt er rigeligt), og som ganske enkelt kan være med til at sætte fokus på udvidelsen af ordforråd (både i dansk og engelsk).
På B’s life with English fandt jeg 5 hurtige små ideer, og B linker videre til Writing Forward hvor du også kan finde masser af ideer til skriveøvelser og skriftlige projekter. Daily Writing Tips er også en blog der er værd at kaste et blik på især fordi bloggen rigtig tit giver lister med ord som enten er gode at kunne i forskellige sammenhænge, ord man let blander sammen, interessante synonymer, præpositioner i forbindelse med bestemte udtryk osv. Alt sammen noget der kan pudse et 3. g A-niveauholds engelsk herligt af. Har du et par gode ideer til interessante skriveøvelser der kan afvikles på klassen, så smid en kommentar. Jeg vil så prøve at samle ideerne til en inspirationsliste i et senere indlæg.
Har du i øvrigt gode ideer til undervisningen som du vil dele, eller har du ønsker om et emne jeg skal tage op, er du også mere end velkommen til at sende en kommentar eller skrive til mig. Måske kunne du endda have lyst til at skrive et gæsteindlæg på bloggen?

EP