Daily Writing Tips har der for ganske nylig været en lille ’punctuation saves lives’-kampagne, og eftersom jeg ind imellem virkelig savner at gøre grammatik og tegnsætning noget mere visuelt, faldt jeg straks for de billeder der her blev præsenteret. I den sammenhæng har jeg lånt et billede af min bror, som han allernådigst har givet mig lov til at blogge: Et billede taget fra rockerborgen ved Nørresundby (se nedenfor). En samling af sådanne billeder kunne gøre det ud for en glimrende fejlsætningsanalyse til en delprøve 1 i engelsk. I sommer, da jeg var på Egeskov Slot med familien, kunne jeg også have ønsket mig et kamera, for her var en hel del grydeklare billeder til tegnsætningsøvelser og stavetræning i dansk! Ja, det var ikke alle skilte (mildt sagt) på Egeskov der var skrevet efter den danske retskrivning. Hvis du nu ligger inde med billeder af denne type, og du ikke har noget imod at dele, så er du meget velkommen til at sende dem til mig. Jeg vil så prøve at få samlet et lille katalog vi alle kan få glæde af. Så det er bare om at dele og stjæle!

 

Copyright: Christian Pors

 

EP