Smore giver mulighed for at lave flotte plakater og pamfletter med mulighed for at inddrage både videoklip, lyd og billeder – og skrift. Her er fem ideer til hvad du kan bruge Smore (og andre online collage-programmer til)
  1. Elverne laver leksikonsider omkring en litterær periode, kanonforfattere, forskellige historiske begivenheder, grammatiske koncepter osv.
  2. Eleverne fremstiller temaer fra en roman eller en novelle eller fra et helt emne som de efterfølgende præsenterer for hinanden i en show and tell.
  3. Eleverne kan lave lækre invitationer til forskellige projekter og events, som folk udefra inviteres med til, og disse invitationer kan deles på Facebook, Twitter, skolens hjemmeside eller hvilke sociale platforme eleverne nu engang er på.
  4. Eleverne kan fremstille en collage som en reklame, en promotion af en politiker eller et politisk budskab osv. og derigennem arbejde med formidling, genre og målgruppe.
  5. Elever kan bruge platformen til at lave deres egen lærebog med de mest relevante materialer og (hjemmelavede) gode opgaver til et bestemt emne. Læreren kan nu vælge de bedste par collager ud og bruge dem som udgangspunkt for undervisningen.


A Cupcake Story from Smore on Vimeo.

EP