Jeg har – af flere omgang vel – blogget om forskellige skabeloner til Jeopardy og andre quizzer, som fx her, og i dag vil jeg lige nævne endnu en skabelon til at lave Jeopardy-lignende quizzer med. Den hedder FlipQuiz og udmærker sig ved at være let og overskuelig at udfylde – og have et fint og simpelt design. Man kan gratis og let oprette en konto, men en sådan kræves så også for at kunne lave en quiz her.

Mangler man lidt sjov i gaden til engelskundervisningen, eller differentierer man en dag undervisningen på en måde hvor nogle elever kommer til at sidde og vente på resten af klassen, kan man nu spille Yatzy med ord med spillet WhizzWords, og det kan jo være et fint lille fyldespil – og et alternativ til Wordfeud. I dette spil gælder det om at danne ord af 9 bogstaver i forskellige konstellationer. Sjov stave- og glosetræning i en snæver vending.

 

EP