Jeg har samlet stemmer fra mit lærernetværk til en lille julekalender. Kolleger fra rundt omkring har delt en undervisningssekvens, som de holder særligt af, med mig. Dette kan være en øvelse, et spil, et bestemt emne, en tekst eller noget andet, som disse gymnasielærere synes altid fungerer godt for dem.

Så denne julekalender vil være en mangfoldighed af stemmer og fag. God fornøjelse med at læse med i december.

Jeg lader eleverne inddele sig selv efter niveau og danner derudfra 3 grupper, der får opgaver tilpasset dem – og så arbejder de med stationstræning på tre stationer. For at jeg ikke selv skal drukne i arbejde, har jeg ikke lavet 3×3 opgaver, men bare varieret den måde jeg har vejledt dem på. Nogle af opgaverne har også været at de selv skal lave opgaver til de andre grupper; det er altid en god motivationsfaktor.

– Helene, tysk

EP