Denne ide er egentlig i udgangspunkt en konversationsøvelse taget fra Nolasco and Arthur: Conversation. Oxford University Press, 1987. Så i fremmedsprogsundervisning kan du jo med fordel bruge evalueringen her til at træne noget sprogfærdighed oveni.
Giv eleverne følgende udsagn, som du sikkert selv har hørt som et mantra rundt om på kurser og workshops på det seneste:

“Apart from the introduction of some audio-visual aids, classrooms have hardly changed at all in the twentieth century” (Nolasco and Arthur, 105).

Bed herefter eleverne designe et klasselokale til det 21. århundrede. Hvordan skulle det ideelle klasseværelse se ud? Hvad skulle det indeholde? Præsenter jeres oplæg for hinanden¨, og stem på det bedste forslag. Brug forslagene til at skabe et klasserum inspireret af elevernes ideer.

EP