Lige om lidt tager jeg på ferie til et hemmeligt sted, som kun min søster, der har planlagt ferien for mig, ved hvor er. Efter planen er jeg hjemme igen en uges tid inde i august, så de næste par uger vil der altså ikke ske så meget på bloggen. Så i stedet får du en lille samling af links du selv kan prøve af i de næste par uger.

  1. Sandy Millen har altid skønne og meget anvendelige blogindlæg på sine mange blogs. Her er et om British accents.
  2. Her er et par ret interessante gratis online spil om verden og nyheder, som måske kan bruges i engelskundervisningen. Jeg har spillet spillet om Wikileaks, og det kunne nok godt bruges som grundlag for en god diskussion.
  3. Er du træt af at skulle se hele Youtube-videoen selvom du kun lige skal bruge 30 sekunder af den i undervisningen? På tubechop kan du selv tilpasse længden og indholdet af den video du skal vise.
  4. Language garden ser ud til at kunne bruges til AP, men det kræver lige at man har tid til at sætte sig ned og lege lidt med sitet. Det har jeg ikke selv prøvet rigtigt endnu.
  5.  Writing Fun er et site der måske kan bruges til at give et overblik over hvordan man skriver akademiske tekster og essays.
  6. Turn-O-Phrase kan eleverne øve idiomatiske udtryk på engelsk.
  7. Har du en iPhone? Så laver videolicious hele din videoediting for dig.
  8. Teaching Village har masser af gode ideer til engelsklærere der gerne vil have inspiration.
EP