I går udkom Anglofiles – Journal of English Teaching med et temanummer om Canada. Jeg har i dette nummer skrevet to artikler, den ene sammen med lektor v. AAU Robert C. Thomsen om hvorfor studiet af Canada stadig er spændende, og hvordan man kan undervise i dette i gymnasieskolen, og så har jeg skrevet en artikel om Jessica Westheads novellesamling And Also Sharks.

Besøg endelig det site jeg har oprettet i forbindelse med artiklerne hvor du både kan finde arbejdsspørgsmål, links til videoklip og radiointerview, links til artikler og links til skønlitterære tekster og billeder, der kan bruges i undervisningen.
Og nu hvor du er i gang med at klikke dig rundt på nettet, så klik forbi lit2blog, en blog hvor 3.a på Midtfyns Gymnasium blogger om og med Jessica Westhead. De sidste tre indlæg på bloggen består af 13 spørgsmål fra eleverne, 2 videoer fra Jessica Westhead hvor hun besvarer elevernes spørgsmål, og 3 videohilsner fra eleverne til Jessica Westhead. Bloggen kan måske give lidt inspiration til hvordan blogs kan anvende i undervisningen.
Du får lige en forsmag på novellesamlingen her. Spil den for eleverne samtidig med at du viser dem forsiden af novellesamlingen, og diskuter ud fra både ‘cover’ og trailer hvad de centrale temaer i denne novellesamling er, hvilke typer af karakterer vi kommer til at møde osv.

EP