Endnu engang fandt jeg et guldkorn på Daily Writing Tips: Noget om oxymoroner. Jeg har endnu ikke selv prøvet et mere fokuseret arbejde med denne figur af, men som Daily Writing Tips foreslår, så kunne det være oplagt  i arbejdet med Shakespeare.  Vi læser for tiden Romeo and Juliet, og i et grundigt arbejde med troper og figurer ville det være oplagt måske at gøre lidt ekstra ud af netop oxymoronerne, f.eks. ’parting is such sweet sorrow’ eller ’mishapen chaos of well-seeming forms’. Når vi har set på oxymoroner i teksten og diskuteret effekten, tror jeg jeg vil bede eleverne selv finde på oxymoroner og skriver små tekster over disse, inspireret af Romeo and Juliet. Mangler eleverne inspiration kan de måske kigge på The Biggest Little List of Oxymorons Online. Jeg blogger videre når denne sekvens er prøvet af.

EP