I anledning af skoleårets start har jeg forsøgt at samle en liste med de bedste råd til nye (og gamle) lærere, og mens jeg arbejdede på indlægget, gik det om for mig at der er to temaer der hele tiden går igen: Få overblik og spørg. Hvis du kan disse to tricks, så er du rigtig godt på vej til en flyvende start ind i det nye skoleår, men her kommer alligevel en lidt mere deltaljeret liste med nogle af de bedste råd til nye (og gamle) lærere. Jeg har fået masser af hjælp og inspiration fra venner og kolleger, så tak for alle bidragene, men nu kommer det allerbedste: Hvis der mangler et godt råd, så er præsentationen helt offentligt, så klik på tandhjulet nederst på præsentationen, vælg ‘åbn editor’, og tilføj dit gode råd.


Skulle du have lyst til at se andre lister med gode råd, kan du se på listen med tips og tricks til nye lærere, som jeg lavede for halvandet år siden.

EP