Jeg køber mig lige lidt blogger-tid ved at poste mine elevers arbejde.

Dette er så et par af resultaterne fra mine elevers striber som de lavede som optakt til foredraget på onsdag. Som overskrift til opgaven tyvstjal jeg titlen på Maren Uthaugs stribe i Politiken, men når den nu er brugt fornuftigt i denne uddannelsessammenhæng, bliver jeg nok tilgivet…

Det kan godt være du bliver nødt til at klikke på det enkelte billede for at kunne se det ordentligt.

Og så kan jeg fortælle at læseprøven fra Og sådan blev det var en succes at læse med dem. Eleverne havde et godt tag på teksten, og den havde talt til dem. Det hjalp måske lidt på deres læseiver at jeg fortalte dem om den dramatiske drejning til sidst i romanen, som flere gange insinueres i de første kapitler. Så var der ligesom en litterær gåde der skulle løses.

Klippet med Smagsdommerne (som desværre ikke længere er tilgængeligt) fungerede også ganske udmærket fordi eleverne faktisk havde kommenteret nogle af de pointer som smagsdommerne tog op.

Vi glæder os nu om muligt endnu mere til onsdag.

EP