Om denne blog

5-års fødselsdag

I dag for præcis fem år trykkede jeg for første gang 'publicer' på bloggen her. Og jeg har gjort det til min egen lille tradition at fejre min blog-fødselsdag lige siden, som man blandt andet kan se her og her. Det første indlæg var (stort set) det...

læs mere

3-års fødselsdag

3 år - tænk sig engang. Det er 3 år siden jeg blottede mig selv som underviser, overvandt min frygt for at sætte digitale fodspor og startede med at blogge. Egentlig gjorde jeg det mest fordi jeg selv savnede en ide-bank. Materialer og fagligt...

læs mere

1 års blogdag

Så er det præcis et år siden at bloggen her gik i luften. For en måneds tid siden opdagede at jeg også var lige ved at nærme mig de 20.000 hits og indlæg nummer 200, og det havde jo været så dejlig rundt hvis jeg i dag kunne have præsenteret de...

læs mere

I mål…

Kære læser Så nåede jeg faktisk mit oprindelige mål. 111 indlæg med forskellige ideer til undervisningen - store såvel som små. Og hvis jeg skal være helt ærlig, er idebanken ved at være tømt. Så nu kommer opfordringen: Hvis du er læser af denne...

læs mere