Som engelsklærer er man så privilegeret at der på nettet er en overflod af materialer lige til at samle op og bruge i ens egen undervisning. Undervisningsplaner, arbejdsopgaver, baggrundsinformation og så videre til både litteraturundervisning, grammatikundervisning/sprogtilegnelse og timer i samfundsforhold og historie. Ind imellem kan der være så meget at det kan være svært at danne sig et overblik over alle de mange sites. På Thinkfinity har man samlet links til undervisningsplaner fra andre relevante sites, så du ikke behøver scrolle igennem et hav af Google søgeresultater. Så hvis du lige mangler inspiration til undervisningen i en bestemt tekst eller et særligt grammatisk problem, så er et  Thinkfinity bestemt et klik værd – også hvis du bare leder efter almindelig inspiration til hverdagen.

EP