Film og medier

Storyboard That

Storyboard That er onlinebaseret program hvor elever hurtigt, nemt og gratis kan skabe storyboards. Det kræver dog at man logger ind. Sitet, som jeg ikke selv har anvendt i undervisningen endnu, virker perfekt til remediering af tekster, især hvis...

læs mere

Film på The New Yorker

Mangler man gode (engelske) kortfilm til sin undervisning, er det værd at kaste et blik på The New Yorker: The Screening Room.  Her finder man en stribe kvalitetskortfilm og en tilhørende 'story behind them'. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at...

læs mere

Shakespeare 400

Det er næppe gået nogens næse forbi at 2016 er 400-året for Shakespeares død. Den 23. april blev hans arv fejret med masser af shows og begivenheder rundt om i verden. Det mindede mig om et par morsomme sketches og fortolkninger som måske kan...

læs mere

Klipfiskerne

Min dygtige kollega, Stinna, er netop kommet tilbage fra barsel sprængfyldt med ideer. Denne her ide låner konceptet fra Klipfiskerne (et underholdningsprogram der kører på TV2 for tiden). Ideen er at deltagerne ser youtube-videoer, og bagefter...

læs mere

Padlet

Jeg ved da ikke hvordan Padlet har kunnet undslippe min opmærksomhed så længe, men nu har jeg opdaget dette fine lille program, og det skal jeg helt sikkert til at bruge. Jeg har allerede forberedt min første ’væg’ som jeg skal bruge til en...

læs mere